• RSS
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter

Popular Posts

Hello world!
Righteous Kill
Quisque sed felis

Righteous Kill

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in ...

Quisque sed felis

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in ...

Etiam augue pede, molestie eget.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in ...

Hellgate is back

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit ...

Post with links

This is the web2feel wordpress theme demo site. You have come here from our home page. Explore the Theme preview and inorder to RETURN to the web2feel home page CLICK ...

Archive for Aralık 2010



Bir arkadaşımın tavsiye ettiği bu oyunu oynarken sinir krizlerine girdiğimi söyleyebilirim. Kontrol sistemini anlamamakla beraber, ilk denememde ulaştığım skor ise içler acısı oldu. Bakalım sizler ne yapacaksınız. Skorlarınızı yorum bölümünden paylaşırsanız sevinirim. Bakalım en iyi koşucumuz kim?

http://www.foddy.net/Athletics.html


74. Bölüm
Yazar: İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç, Zeynep Koçak,

Konusu
Canlı Para yarışmasının parodisi

Oyuncular
Ayşegül Akdemir, Emre Canpolat, Eser Yenenler, Gizem Tuğral,...


Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'nin (NBA) efsanevi oyuncularından Kobe Bryant, Türk Hava Yolları'nın ''Yeni Küresel Marka Tanıtım Elçisi'' oldu.

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamada, uluslararası marka bilinirliği çalışmalarına hız kesmeden devam eden THY'nin, basketbol dünyasının en değerli oyuncularından Kobe Bryant ile marka tanıtım elçiliği için anlaştığı bildirildi. ABD'nin Los Angeles şehrinde atılan imzaların ardından Kobe Bryant'ın, iki yıl boyunca THY'nin başta ABD olmak üzere dünyadaki marka tanıtım elçisi olduğu kaydedildi.

Açıklamada, Amerika kıtasında uzun yıllardır New York ve Chicago'ya gerçekleştirilen uçuşların yanı sıra geçtiğimiz yıllarda Toronto ve Sao Paulo'ya uçmaya başlayan geçen ay da Washington hattını hayata geçiren ve yakında Los Angeles'a uçuş hattı açmaya hazırlanan THY'nin, Kobe Bryant ile başta Amerika olmak üzere Kobe'nin en çok hayranının bulunduğu Uzak Doğu ve Orta Doğu ülkelerinde kitlelerle buluşacağı belirtildi.

Açıklamada ayrıca Kobe Bryant'ın THY'nin düzenleyeceği birçok organizasyonda ve halkla ilişkiler etkinliklerinde sevenleri ile sık sık bir araya geleceği ve THY markasını tanıtacağı ifade edildi.

THY açıklamasında anlaşma ile ilgili görüşlerine yer verilen THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, 2011 yılı sonuna kadar filoya 23 adet yeni geniş gövdeli uçağın katılacağını belirterek, başta ABD ve Uzak Doğu olmak üzere yeni hatlar açılacağını, mevcut hatlarda da frekans artışı yaparak daha çok sefer gerçekleştireceklerini bildirdi.

THY yolcularına çok daha iyi ürünler sunmayı hedeflediklerini belirten Topçu, açıklamasında, şunları kaydetti: ''Ortaya çıkan bu büyük kapasite artışı ve yeni ürünleri müşterilerimize en etkili tanıtmak için gerek bu hedef bölgelerde gerekse tüm dünyada, ortaklığımızın spor üzerinden yürütmüş olduğu iletişim stratejilerine uygun olarak basketbol dünyasının en popüler ve kariyeri başarılarla dolu ismi Kobe Bryant ile anlaştık. Kobe Bryant, 2 yıl boyunca tüm bu bölgelerde markamızın global tanıtım elçisi olarak hem oynayacağı reklam filmlerinde hem de PR çalışmalarında bizimle birlikte markamızın daha geniş kitleler tarafından algılanmasına ve tercih edilmesine katkıda bulunacaktır.''

KOBE BRYANT'IN GÖRÜŞLERİ
Açıklamada, yapılan anlaşmaya ilişkin Kobe Braynt'ın şu ifadelerine yer verildi:
''Türk Hava Yolları'nın küresel marka tanıtım elçisi olarak seçildiğim için gururluyum. Türk Hava Yolları 77 yıldır yolcularına mükemmel bir hizmet sunuyor ve artık Los Angeleslılar'ın da bu hizmeti ilk elden deneyimleyeceği için de mutluyum. Türkiye doğal güzellikler ve binlerce yıllık tarihi açısından zengin bir ülke ve ben bu ihtişamın dünyadaki diğer insanlara ulaştırılmasında Türk Hava Yolları ile işbirliği yapacağım için mutluyum. En kısa sürede Türk Hava Yolları ile uçmak ve mükemmel servisi ve üst seviyede övgü alan yemekleri kendim denemek için sabırsızlanıyorum.''

KOBE'Lİ TANITIM FİLMİ 2011 YILINDA
THY'nin yeni küresel marka tanıtım elçisi olan Kobe Bryant'ın basketbol geçmişi başarılarla dolu. Son iki yıldır NBA finallerinin en değerli oyuncu seçilen Kobe, aynı zamanda 5 kez NBA şampiyonluğu yaşadı. Milyonlarca basketbolsevere ilham veren ünlü oyuncu 2 kez NBA sayı şampiyonu oldu ve ayrıca olimpiyat altın madalyası sahibi. Sevilen basketbolcu, Forbes dergisinin dünyanın en değerli 100 ünlü ismi endeksinde 14'üncü sırada yer alıyor. Her ne kadar basketboldaki mucizeleri ile tanınsa da tam bir futbol tutkunu olan Kobe Bryant, Barcelona futbol takımının sıkı taraftarlarından. Süper yıldız, basına yaptığı açıklamalarda sık sık Messi'ye olan hayranlığını dile getiriyor.

Kobe Bryant'ın rol alacağı THY reklam filmi, 2011 yılının ilk çeyreğinde ağırlıklı olarak Amerika ve Uzak Doğu ülkeleri olmak üzere global yayınlar ile 80'den fazla ülkede uluslararası televizyon kanallarında ve sinemalarda izleyici ile buluşacak. Ayrıca, billboard, dergi, dijital ortam gibi birçok farklı mecrada da Türk Hava Yolları'nın reklamları yayınlanacak.

Tamam kırmızı donlu oradan oraya uçan bir süper kahraman. Değil işte...

İlk çıktığından bu yana -yani 1938- onun görüntüsünde hiç bir değişiklik olmadı. Mavi Taytı ve kırmızı donu ile günümüze kadar gelmiş ve görünüşü değişmemiş tek-tük kahramanlardan biridir.

Superman Nietzsche'nin Ubermensch (üstün insan) kavramı temel alınarak yaratılmıştır.Bu kavram da önemli olan fiziksel güç değil erdemdir. İlk başlarda sadece çok hızlı koşabiliyor yada çok yükseğe zıplayabiliyordu. Daha sonraları teknoloji ile beraber uçağın yaygınlaşmasıyla uçmayada başladı.

Gerçek adı Kal-el'dir. Anası ve babası tarafından Kripton gezegeni patlamadan önce bir rokete bindirilerek kasıtlı olarak Dünya gezegenine yollarlar. Çünkü babası dünyayı ısıtan Sarı güneşin oğluna inanılmaz güçler verebileceğini bilmektedir. Neyse efenim sonuçta Kal-el Kansas'taki "Smallville" kasabasına düşer ve onu bulan Martha ve Jonathan Kent isminde iki çiftçi ile dünya yaşamına başlar. Martha ve Jonathan ona Clark Kent ismini verirler ve yetiştirmeye başlarlar.

Superman ismini o kazanmamıştır. Biricik aşkı Lois vermiştir. E tabi düşmanlarda olacak. Çocukluktan kazanmış olduğu Lex Luthor adlı denyo dünyayı ele geçirmek istemekte ve bunu yapabilmek için öncelikle Superman'i yenmeye karar verir. Tabiki Lex Superman'in Clark olduğunun farkındadır.

Superman bir jet uçağından kat be kat hızlı uçan, X-Ray görüşü olan aklınıza gelebilecek olan tüm insanlar özelliklerinin "süperleri" vardır. Süper insandır işte anlayın :) 10 Numara adamdır...

Gün geçtikçe yaygınlaşan 3D teknolojisi adeta bir yeni çılgınlığın doğduğunun sinyallerini veriyor. 3D televizyonlar, 3D gözlükler, 3D oyunlar, 3D ekran kartları, 3D video kameralar, 3D sinemalar… Peki saymakla bitmeyen bu çılgın sektörde siz neredesiniz?
Daha yazının başındayken ne işimize yarayacak ki şimdi bu 3D dediğinizi duyabiliyorum. Yazı serimizin devamında siz 3D içerisinde neler bulabileceğinizi okurken dünyanın en saygın firmaları bu sektöre varını yoğunu dökmeye başladılar bile.
En önemli konu ise her biri 3D alanında özgün teknolojilerini geliştiriyorlar. Nitekim şu an kazanılan ivme hepimizin hayal gücünü çoktan geride bıraktı.
Sonuçlara baktığımızda da yapılanlara hayran kalmamak mümkün değil.
Bu yazımızda sizlere 3D teknolojisini deneyimleme imkanı sunacak bir el işi çalışması hazırladık. Kendi kendinize on dakika içerisinde yapabileceğiniz bir çalışma.

İşte Başlıyoruz!

GEREKLİ OLAN MALZEMELER
  1. Mukavva kağıt
  2. Printer(şart değil)
  3. Makas ve yapıştırıcı
  4. 5cmX5cm lik kırmızı ve turkuaz(cyan) PAR64 saydam plastik. Turkuaz rengi bulamayanlar açık mavi kullanabilirler ancak asla koyu mavi kullanmayınız.
YAPILIŞI









  1. Yukarıdaki indireceğiniz pdf formatındaki dosyayı mukavvanıza yazıcıdan baskı yaptırınız.
  2. Eğer bu tip gözlük hoşunuza gitmediyse videomuzu izleyip kendi tarz gözlüğünüzü yaratabilirsiniz.
http://cdn-ce-inflow-t2-01.ce.selectnat.icdn.comcast.net/selectnat/ACTV/SODACTCRA050.flv

1) Durdum durdum durama Nuri Alço'yu kırama.Gazozundan bir fırt al yatağında uyuyakal inşalah...

2) 1 sukum ekmeği 7 gavurun gapısında dilensin yaşam ünitelerine baklansın fiş çekmek için bize surulsun yarebbim ciğerden söyliyom ak sakal tarama 2 çocunlan sufralara oturuma inşalah...

3)Kadınlıkta zivre...

4) Çayırlara mabadını yayacağın, göbeğindeki pambıkları sayacağın, yaş geçmeden şu kafanı ayacağın, bir ömürlük saltanatın olacak..

5) Kiriş gibiyim...

6) Biz seni çift sarılı köy yumurtası gibi sevdiydik hacı sen pastörize yumurtanın akı gibi beyaz Türk çıktın...

7) Rabbena hep bana.Esmeri benim kumrali benim sarişini benim Zencisi benim yaninda arkadaşi varsa oda senin..

8) İnsan Fantastik Hayvandır..

9) Beli bükük donu sökük dedem...

10) Ekmek davşan sen tazı ol o ekmeğe dürbünlen bak inşallah...

11) Kısmet ise; gelir Çin'den Yemen'den.. Kısmet değil ise düşer imiş çenenden..

12) AİDS'den ilk kurtulan Türk diye Gazetelere manşet ol, 1 hafta sonrada öl inşalah...

13) Başım Diye Güvenme Ne Gelirse Başa Gelir Diz Toprağa Yaslanırda Baş Düşerse Taşa Gelir..

14) Bir dirhem yiyosan kardasimmmm ilaca ver, bi dirhem benden alipda saklayosan kefen paralarin olsun insallah, derdine yatir ilaca yatiiiir fisini cekip cekilmicegini bana sorsunlar isallahhh...

15) Eşek atınan yarışmış kuyruğu kulağa karışmış...

16) Hey Atlılar Atlılar, Tıpırtısı datlılar, Beyoğlu'na varasınız, ballı gaymak yiyesiniz, sac üstünde sarı dalyan suya düştü diyesiniz.

17) Sende hamama giden kurna beğenmen düğüne giden zurna beğenmen.

18) Afiyet bal şeker olsun ömür ossun heryanlarına sıgışsın basen olsunn gurban oldumm..

19) Şu bi tutam ekmeği yidi gavurun kapısında dileniyim ki benim suçum yok.

20) Guş vardır eti yinir, Guş vardır et yir

21) Lazı, Çerkezi, abazası hepimiz insanız.

22) Dışından Baktım Yeşil Türbe İçine Girdim Estafurullah Tövbe...


Çocuklar Duymasın’ın 17. bölümündeki Haluk, Havuç ve Beton arasındaki eğlenceli Iverson Muhabbeti…


Blogger Rastgele yazılar serisine Rastgele yazı eklentisi başlamıştık.Tema düzenlemeleriyle uğraşmak istemeyen arkadaşlar için yeni bir yöntem bulduk çok basittir.Blogumun sağ üst köşesine bakarsanız benimde kullandığımı göreceksiniz.Kullanmak için yapmanız gerekenler :

Blogger paneli-yerleşim-sayfa öğeleri-gadget ekle-html/javascripti seçelim ve şu kodları girelim

<script type="text/javascript">
var randarray = new Array();var l=0;var flag;
var numofpost=6;function randomposts(json){
var total = parseInt(json.feed.openSearch$totalResults.$t,10);
for(i=0;i < numofpost;){flag=0;randarray.length=numofpost;l=Math.floor(Math.random()*total);for(j in randarray){if(l==randarray[j]){ flag=1;}}
if(flag==0&&l!=0){randarray[i++]=l;}}document.write('<ul>');
for(n in randarray){ var p=randarray[n];var entry=json.feed.entry[p-1];
for(k=0; k < entry.link.length; k++){if(entry.link[k].rel=='alternate'){var item = "<li>" + "<a href=" + entry.link[k].href + ">" + entry.title.$t + "</a> </li>";
document.write(item);}}
}document.write('</ul>');}
</script>
<script src="/feeds/posts/default?alt=json-in-script&start-index=1&max-results=1000&callback=randomposts" type="text/javascript"></script>

Kırmızıyla gösterdiğim 6 ise kaç tane rastgele başlık göstericeğinizi ayarlıcaksınız.Hayırlı olsun arkadaşlar..




FIFA 2011'in Türkçe Yaması hizmete sunulmuştur. Oyunu yüklemedim fakat birçok forum sitesinde ortak link olarak bu link gözüküyordu. Ben sizin için reklamsız bir şekilde uploadladım.

Yamayı kurduğunuzda, oyun %50 yada %100 bir biçimde Türkçeleşecektir.
Kurulum talimatları yamayı yüklerken beyaz ekranda gözükmektedir.

Rar parolası : www.blogkaan.com

DOWNLOAD

Menü ve görevler %100, ayrıca altyazılar da %100 oranında çevirilmiştir.

İçerik:

1. Türkçe yama argo ve küfürlü konuşmalar içermektedir. 18 yaş altı oyuncular için tavsiye edilmez.
2. DLC paketi kurulumundan sonra yamayı kurmanızı tavsiye ederiz. Aksi halde orjinal font boyutu ile oynamak zorunda kalabilirsiniz.
3. Yama dosyası virüs kontrolünden geçirilmiştir. İndirdikten sonra sizin de virüs taraması yapmanız önerilir.
4. Bu yama dosyası oyun içinde kullanılan özel isimler ve kalıplar dışındaki metinlerin tamamını Türkçe'ye çevirmektedir. ( Oyun menüsü, görev metinleri, oyun içi metinler ve video altyazıları vb. ) Dosyayı oyunu kurduğunuz dizine yüklemeniz gerekmektedir.
5. Kurulum tamamlandıktan sonra, oyunu açın ve oyun ayarlarından altyazıları etkinleştirin.

Bu yama Oyunceviri.com ve BSC ortak yapımıdır.

Senaryoyu anlamakta zorluk çeken arkadaşların işine yarayacaktır. Zaten oyunun süper bir senaryosu var. Türkçe yama ile eminim daha zevkli olacaktır.




Rar şifresi : www.blogkaan.com


Collectorz tr Film Kollektörü Pro v6.2.1 Collectorz.com Film Kollektörü katalog DVD, DivX dosyaları, VHS kaset, sizin toplama bir film veritabanı vb veritabanına film ekleme olduğunu hızlı ve kolay - yazmaya gerek yok. Sadece yazın Film başlığı ile otomatik olarak kapak resmi de dahil olmak üzere internet üzerindeki çeşitli kaynaklardan (IMDb and DVD Empire), tüm bilgiler indirir. Filmlerinizi, sonuç veritabanı ekledikten sonra, sayfasına göz olabilir düzenlenmiş ve çeşitli yollar aranır. Film listeleri basılmış olabilir ve HTML, CSV veya XML dosyalarını ihraç. Ve ödünç olan filmleri izlemek için entegre Kredi Müdürü kullanın kimin için.

Kapsamlı bir DVD veritabanı oluşturma

* Cast, ekip, stüdyo, yıl, arsa, vs .. gibi Listesi tüm film bilgi
* Dahil DVD detayları, ekran oranı, altyazı, ses parçalarını, vs .. gibi
TV Serisi * için, tüm bölüm başlıkları, ilk hava tarihler ve araziler.

Sonra bilgisayara film veritabanı tarama zevk

* Görünüm DVD veritabanı bir liste olarak ya da kapak resim galerisi.
Tür tarafından Grup filmler, Yayın Yılı, biçim ya da başka bir özellik.
* Hızlı bir şekilde, her iki başlık, aktör ya da bir şey istediğiniz filmleri bulun.
Windows Media Center ile ilgili film veritabanı İnsanlar *


Collectorz.com Movie Collector is a movie database to catalog your collection of DVDs, DivX files, VHS tapes, etc. Adding movies to the database is quick and easy - no typing needed. Just type the movie title and it will automatically download all information from various sources on the Internet (IMDb and DVD Empire), including the cover image. After adding your movies, the resulting database can be browsed, sorted and searched in various ways. Movie lists can be printed and exported to HTML, CSV files or XML. Use the integrated Loan Manager to track which movies you loaned and to whom.

Create a comprehensive DVD database

* List all movie information, including cast, crew, studio, year, plot, etc...
* Include DVD details, like screen ratios, subtitles, audio tracks, etc...
* For TV Series, list all episode titles, first air-dates and plots.

Then enjoy browsing your movie database on your computer

* View your DVD database as a list or as gallery of cover images.
* Group movies by genre, release year, format or any other property.
* Find movies quickly, either by title, actor or anything you want.
* Browse your movie database on Windows Media Center.